Groepsbezoeken en Rondleidingen

Onder begeleiding van een gids kunt u het gehele jaar op afspraak met een groep de ruïne en/of de tuinen bezoeken. Dit is interessant voor bijvoorbeeld historische-, tuin- of fotografieclubs. De minimale groepsgrootte is 6 personen. Neem contact op om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

Groepsarrangementen tijdens de Ravesteyn Beeldentuin

Tijdens de Ravesteyn Beeldentuin is het mogelijk om op afspraak (Carla Boucherie tel: 06 10296524) groepsarrangementen te boeken. U krijgt een rondleiding in de Beeldentuin onder leiding van een deskundige gids. De kosten bedragen euro 15,- per persoon. De entree, ontvangst en catalogus zijn inbegrepen.  Eventueel ook in combinatie met een catering-arrangement via Joy of Taste.

Schoolklassen
De stichting vindt het belangrijk dat de jeugd ook in contact komt met de lokale en regionale historie. Daarom is het mogelijk voor basisschoolklassen uit Nissewaard om op afspraak de ruïne te bezoeken. Daarbij zijn altijd gidsen aanwezig om het verhaal van de ruïne te vertellen. Van de school wordt verwacht dat er voldoende volwassenen aanwezig zijn om toezicht te houden. Neem contact op om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

Praktische informatie

Komt u met de auto?
Parkeren van uw auto voor een bezoek aan de Beeldentuin is goed mogelijk rondom de Beeldentuinlocatie:
●        Branderf Heenvliet
●        Parkeerterrein aan de Toldam, bij Boodschappencentrum Albert Heijn Heenvliet

Komt u op de fiets?
Dan kunt u uw fiets – buiten de hekken - plaatsen bij de ingang van de Beeldentuin aan de Korte Welleweg 1 (tegenover de kerk) , 3218 AZ Heenvliet.

Komt u met het openbaar vervoer?
Per openbaar vervoer is de Beeldentuin ook te bereiken. De bus stopt bij halte Heenvliet langs de Groene Kruisweg. Vanaf de bushalte is het een wandeling van circa 800 meter tot de ingang van de Beeldentuin.

Neemt u een hond mee?
Honden mogen aangelijnd de tuin in.

De tuin en ruïne zijn (zeker bij nat weer) niet goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. De wandelpaden zijn veelal niet verhard en kunnen bij nat weer drassig zijn. In de ruïne zelf zijn delen alleen via stenen trappen en opstappen te bereiken.

Bij groepsarrangementen is er geen horeca aanwezig in de tuin. In Heenvliet zelf zijn 3 restaurants op korte afstand van de tuin gevestigd: De Hoecksack, Markt 1 en De Beren.

Contact

Bezoekadres: Korte Welleweg. 1, Heenvliet
Postadres: Spuikade 2, 3211 BG Geervliet

info@ruine-ravesteyn.nl

Contact