Magisch Heenvliet

5, 6, 7 oktober 2023

Magisch Heenvliet is een 3-D animatie over de geschiedenis van ruïne Ravesteyn. Dit is een initiatief van de gemeente Nissewaard en is uitgevoerd in samenwerking met Stichting Stede en Vrye Heerleykheit en het Landgoed Ravesteyn. In 2021 en 2022 is deze film op drie avonden in oktober te zien geweest, waarbij de ruïne als 'scherm' diende. Dit in combinatie met een lichtshow in de tuin en in de vijver.

Tickets

De organisatie van het evenement Magisch Heenvliet is een samenwerking van de producent van Magisch Heenvliet en de gemeente Nissewaard. Tickets zijn te verkrijgen via de eigen website zodra de verkoop van deze tickets wordt opengesteld.

Pedita definitief terug in Heenvliet

Na enkele jaren van afwezigheid is het beeld Pedita definitief terug in Heenvliet.

Praktische informatie

Deze activiteit zal op 5, 6, 7 oktober 2023 plaats vinden.

Magisch Heenvliet is een 3-D animatie over de geschiedenis van ruïne Ravesteyn. Dit is een initiatief van de gemeente Nissewaard en is uitgevoerd in samenwerking met Stichting Stede Vrye Heerleykheit en het Landgoed Ravesteyn. In 2021 en 2022 is deze film op drie avonden in oktober te zien geweest, waarbij de ruïne als ‘scherm’ diende. Dit in combinatie met een lichtshow in de tuin en in de vijver.

Komt u met de auto?
Parkeren van uw auto voor een bezoek aan de Beeldentuin is goed mogelijk rondom de Beeldentuinlocatie:
●        Branderf Heenvliet
●        Parkeerterrein aan de Toldam, bij Boodschappencentrum Albert Heijn Heenvliet

Komt u op de fiets?
Dan kunt u uw fiets – buiten de hekken - plaatsen bij de ingang van de Beeldentuin aan de Korte Welleweg 1 (tegenover de kerk) , 3218 AZ Heenvliet.

Komt u met het openbaar vervoer?
Per openbaar vervoer is de Beeldentuin ook te bereiken. De bus stopt bij halte Heenvliet langs de Groene Kruisweg. Vanaf de bushalte is het een wandeling van circa 800 meter tot de ingang van de Beeldentuin.

Neemt u een hond mee?
Honden mogen aangelijnd de tuin in.

De tuin en ruïne zijn (zeker bij nat weer) niet goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. De wandelpaden zijn veelal niet verhard en kunnen bij nat weer drassig zijn. In de ruïne zelf zijn delen alleen via stenen trappen en opstappen te bereiken.

Tijdens Magisch Heenvliet is er geen horeca in de tuin geopend. In Heenvliet zelf zijn 3 restaurants op korte afstand van de tuin gevestigd: De Hoecksack, Markt1 en De Beren.

Contact

Bezoekadres:
Korte Welleweg 1, 3218 AZ Heenvliet

Postadres:
Spuikade 2, 3211 BG Geervliet
info@ruïne-ravesteyn.nl

Contact